Pariseiffel.com

Pariseiffel.com

The Strand Palace

  • jan 29 / 2014
  • Kommentarer er skrudd av for The Strand Palace
London

The Strand Palace

strand-palace

The Strand Palace Hotel ligger i West End, midt i hjertet av London. Jeg bestilte hotellet på denne nettsiden hotell london, men fant også billige priser på www.booking.com. West End er kanskje best kjent for å være byens teaterdistrikt, Londons svar på New Yorks Broadway. Her besøker tusenvis av turister og lokale de mange teaterstykkene og musikalene som blir satt opp, blant annet The Lion King og Les Miserables. En kort spasertur unna ligger Charing Cross jernbane- og undergrunnsstasjon, som igjen bare er et par t-banestopp unna Londons beste handlegater, blant annet Oxford Street og Regent Street. En 20-minutters t-banetur tar deg til The O2 London, konsertsalen som hvert år huser noen av verdens største musikkstjerner og andre arrangementer. Ikke langt unna ligger også St. James’s Park, det berømte Buckingham Palace og Hyde Park.

Forretningsvennlig

The Strand Palace er et forretningsvennlig hotell med et forretningssenter og mindre møterom. Ved arrangementer står hotellet behjelpelig til å ordne med catering. Hotellet kan hjelpe deg med utflukter og innløsing av valuta, samt at hotellet har et flott treningsrom og vaskeritjenester. Det er gratis wi-fi i fellesområdene. Strand Palace har to restauranter og to kaféer, bar og sportsbar, alt under samme tak. Her finner du et bredt utvalg som garantert møter dine krav. Frokost er ikke inkludert, men tilbys mot en liten avgift.

785 gjesterom

Hotellet har hele 785 gjesterom, som alle er utstyrt med oppbevaringssafe. Det tilbys gratis høyhastighets trådløs internett på rommene, samt parabol og betal-TV. Rommene rengjøres daglig, og du kan få strykejern/-brett og telefonvekking på forespørsel. Barn på under 12 år kan bo gratis ved bruk av eksisterende sengeplasser/-tøy. Alle rommene har kaffetrakter/tekoker.

Ved spesielle behov tilbyr hotellet hjelpemidler for blinde og døve, bad med rullestoltilgang og rullestoltilgang på rommet. Parkering finnes like i nærheten og det kan nevnes at dyr ikke er tillatt.