Pariseiffel.com

Pariseiffel.com

Pullman Paris Tour Eiffel

  • jan 29 / 2014
  • Kommentarer er skrudd av for Pullman Paris Tour Eiffel
Paris

Pullman Paris Tour Eiffel

pullman-paris

Midt i hjertet av Paris, rett ved Seine-elven og bare et steinkast unna Champ de Mars ligger Pullman Paris Tour Eiffel Hotel. Jeg bestilte hotellet på Hotell Paris for 871 kroner per natt. På Champ de Mars ligger Frankrikes mest kjente landemerke, stålkonstruksjonen fra det 19. århundre som er blitt selve symbolet på Paris, nemlig Eiffeltårnet. Kaster du steinen enda litt lengre finner du severdigheter som Palais de Chaillot og Triumfbuen, Palais de Congres de Paris og Paris Expo-Porte de Versailles.

430 hotellrom

Her kan du sjekke inn på et av hotellets 430 rom, som alle er utstyrt med aircondition, oppbevaringssafe og minibar. Det er også mulig å få tilgang til høyhastighets trådløs internett på rommet. Rommene er utstyrt med en 40-tommers plasma-TV med parabol, og badene har enten badekar eller dusj, samt hårføner og sminkespeil. Rommene har skrivebord og telefon med direkte oppringing og voicemail.

Hotellet et perfekt for ferieturer så vel som businessturer. Det kan by på fasiliteter som blant annet trådløst internett i fellesområdene, et forretningssenter og møte-/konferanserom. Pullman Paris Tour Eiffel har også en egen restaurant hvor du kan smake på ekte franske matretter, eller du kan ta deg en cocktail i baren. Frokostbuffé er også tilgjengelig for de som måtte ønske det, mot en avgift.

Nær severdigheter

Hotellet har en forretningsvennlig profil, men er også perfekt for deg som bare vil oppleve Paris, enten det er moteshows, turisme eller kulturopplevelser du er ute etter. Severdighetene står i kø, og hotellet kan gjerne hjelpe deg med utflukter.

Hotellet har en takterrasse som er felles for alle gjestene. Vaskeritjenester og telefonvekking er også tilgjengelig for de som måtte trenge det. Hotellet er røykfritt og det er rullestolinngang på rommene. Parkering finnes også, under tak, mot en avgift.

Hvor bestiller jeg?

Prøv direkte her: http://www.pullmanhotels.com/gb/hotel-7229-pullman-paris-tour-eiffel/index.shtml

eller hos booking.com, hotels.com eller hotellerparis.no