Pariseiffel.com

Pariseiffel.com

Hotel Glasgow Monceau Paris

  • jan 29 / 2014
  • Kommentarer er skrudd av for Hotel Glasgow Monceau Paris
Paris

Hotel Glasgow Monceau Paris

glasgow

Lokalisert bare et par kilometer fra Triumfbuen og Champ-Elysees, tilbyr dette hotellet både god komfort og fantastisk service i en rolig og sofistikert atmosfære. Her er det kort vei til det meste av det Paris har å by på. Ikke langt unna ligger nemlig noen av de største turistattraksjonene, som Champ de Mars med landemerket Eiffeltårnet, den nevnte Triumfbuen, Palais de Chaillot og Louvre-museet. Er du mer glad i shopping enn sightseeing trenger du ikke å bekymre deg. Noen av de beste handlegatene og kjøpesentrene i Paris ligger like i nærheten.

Passer både for turister og businessreisende

Hotellet er ideelt både for folk på businessreisende og turister. I området rundt hotellet er det mange flotte butikker, og restauranter hvor du kan smake på det beste fra det franske kjøkken. Det også bare et par minutters gange unna et fantastisk gatemarked. Trenger du transport er det flere buss- og T-banestopp i nærheten.

Glasgow Monceau tilbyr frokost på rommet, transport til og fra flyplassen og tour-/billettassistanse. Det er gratis wi-fi på alle gjesterommene og i alle fellesarealene. Andre fasiliteter er vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring, og personalet kan hjelpe deg med utflukter.

Totalrenovert i 2010

Hotellet ble totalrenovert i desember 2010 og kan rutte med 37 moderne og fargerike gjesterom. Alle rommene har en oppbevaringssafe og flatskjerm-TV med parabolkanaler. Rommene rengjøres daglig, og man kan på forespørsel få allergitestet sengetøy og strykejern/-brett.

Dessverre er det ingen muligheter for parkering. Barn under 7 år bor gratis på hotellet ved bruk av eksisterende seng og sengetøy, dvs. at barnet sover i samme seng og bruker samme sengetøy som en medreisende voksen, samt at barn under 2 år bor gratis ved soving i krybbe. Det er også mulig å få inn en ekstra seng på rommet mot et tillegg. Dyr er tillatt, mens røyking derimot er forbudt.