Pariseiffel.com

Pariseiffel.com

Grand Plaza Serviced Apartments

  • jan 29 / 2014
  • Kommentarer er skrudd av for Grand Plaza Serviced Apartments
London

Grand Plaza Serviced Apartments

grand-hotel-

Midt i hjertet av London, i Bayswater, ligger dette familievennlige hotellet. Rett rundt hjørnet ligger Whiteleys kjøpesenteret i den flerkulturelle gaten Queensway. Like i nærheten finner man undergrunnsstasjonene Bayswater Tube Station og Queensway Tube Station, som bare er noen få stopp unna byens mest fasjonable handlegater. Herfra er det kort vei til både Oxford Street og det kjente Picadilly Circus, Londons svar på New Yorks Time Square. Tar du t-banen et par stopp vestover finner du et av Englands største kjøpesentre, Westfield Shopping Centre, i Shepherd’s Bush. En kort spasertur unna ligger idylliske Hyde Park med det berømte Speaker’s Corner.

For matentusiaster er det mange restauranter i gaten Queensway, hvor man finner mat fra alle verdenshjørner. Her er det både indiske, asiatiske og vestlige restauranter. Er du mer glad i sightseeing? Fortvil ikke, det er korte t-baneturer til både Westminster, hvor du finner det britiske parlament og landemerket Big Ben, og Tower of London og Tower Brigde.

Stilfulle leiligheter

Disse luksuriøse og stilfulle leilighetene er alle utstyrt med en stor og komfortabel sofa, flatskjerm-TV med parabol og DVD-spiller, samt et spiseområde. Kjøkkenet i leiligheten har både kjøleskap, stekeovn og mikrobølgeovn. Alt av servise følger også med. Hotellet har også en felles frokostsal og en kafé. Baderommene har kombinert dusj/badekar og alt av toalettsaker er inkludert. Alle rommene ble totalrenovert i august 2010. Det er totalt 198 rom på hotellet, som alle har oppbevaringssafer, tekokere og skrivebord. For rullestolbrukere er det rullestolinngang til både gjesterom og bad.

Fasiliteter

Det er gratis trådløs internett på alle rom og i fellesområdene. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og tilbyr tjenester som billett-/tourbestilling, vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Grand Plaza Serviced Apartments har et flerspråklig personell som ikke er redd for å hjelpe deg hvis det trengs. Det er ikke mulighet for parkering på hotellområdet, men biler kan parkeres gatelangs mot avgift.